lördag 31 maj

Orkar inte säga vilka namn det är, men Grattis på namnsdagen ni som hade namnsdag igår och har namnsdag idag.

Vaknade upp hos Elin med hjälp av Lundgren eftersom han skulle upp och jobba. Senare gjorde jag vid mig lite smått och blev hämtad av mamma innan halv 10, för att snart hämtaa upp Iva och sedan bege oss till Malmö för att shoppa loss. Efter många om och men så fick jag köpt en klänning :D, denna ska bäras på skolavslutningen och på Dennis student. Det var alltså syftet med köpet. 27 grader har det varit ungefär utomhus och ca det dubbla i alla butiker vi besökt skulle jag gissa. För att svalka oss så släppte mamma mig och Iva i stan där vi först kollade lite skor och sedan gick till gröningen, där badade vi ett flertal gånger. En av gångerna blev dock lite annorlunda.. När jag och Iva skulle doppa oss råkade min telefon trilla ut ur hennes shorts men landade på det trappsteget som var precis ovanför vattenytan, hade sån himla tur och vi som höll andan, pustade ut. Tyvärr så råkar Ivas telefon trilla ur fickan sekunden efter, den studsar dock vidare och ner i vattnet och då brast vi ut i skratt. Troligtvis eftersom att vi nyss pustat ut.. med man ska inte ropa hej före man kommit över bron. Sedan gick skratten över i panik, och jag (catwoman) dök efter mobilen och trotsade mina fobier (att vara i kontakt med sjögräs) för att få tag i mobilen. Alla runtomkring glodde på oss precis som vi kom från någon annan planet. Vi skrattade vidare tills vi infann oss på våra platser igen. Efter ett dopp till lite senare sprang vi i bikini och dyngsura i princip hela vägen till knutpunkten (Iva var barfota) vi kom på bussen precis i tid, nästan torra dock men fortfarande i bikini. Vi kom hem till mig och grillade och spenderade så mycket tid som möjligt utomhus. Har dessutom ätit jordgubbar, mums. Nu ligger vi i sängen på mitt rum och lyssnar på "why do we always fight". Godnatt, om vi inte hörs innan jag somnar. Iva hälsar btw.

fredag 30 maj

.. då bloggade jag inte över huvudtaget, var nämligen inte hemma utan stack direkt från skolan och hem till Elin, där gjorde Mimmi vid sig och jag och Elin packade strandbagarna. Med Lundgren vid vår sida och lite pizza i magen gick vi till byn för att de skulle fixa sina business och jag skulle ta ut pengar. Vidare till stationen där vi träffade prinsen :D. Tåget var väldigt omständigt och försenat. Vi begav oss till gröningen från knutpunkten och där dukade vi upp med filtar och mys. Snart badade jag och Elin, inte bara en gång utan två. Det var så kallt att det gjorde ont i hela kroppen ca 16 grader. Låt mig poängtera att de flesta hade långärmad tröja/ tunn jacka medan jag och Elin gick i bikini, nybadade. Otroligt många skratt, som vanligt tillsammans med denna skaran av människor. Emma var för övrigt också med oss en del av kvällen, <3. Vägen hem från gröningen var ganska intressant. Stress, stress och stress. Jag, Elin och Lundgren på bussen tillsammans med massa skumheter, senare när Lundgrens urinblåsa höll på att explodera så att han tvingade  busschaffuören att stanna så att han skulle kunna kissa. Dock var det så att all stress gjorde att det var omöjligt att lätta på trycket. När vi väl var framme i Åstorp hoppade vi av tre busshållsplatser fr tidigt för Marcus skull och sedan blev det kisseri på hög nivå haha. Vid midnatt anlände vi hem till Elin vilket betyder att jag egentligen borde ha urinvägsinfektion med tanke på att jag haft min blöta bikini i flera timmar. Hos Elin gick vi och lade oss och jag fick ägna kvällen till att lyssna på Elin och Marcus små lekar.. som tur var fick jag lite tröst av den sjukaste sjuklingen, stackarn! Krya på dig!!


word

Alkohol in, vett ut.

Bob Marley, aka God

Nu är jag fett jävla trött på att folk ska skriva överallt "no woman no cry" eller säga det för den delen. I tron om att att det betyder att om man inte har någon kvinna så slipper man fälla några tårar. En gång för alla, "no woman no cry" betyder "nej kvinna, gråt inte". Det är nämligen jamaicansk dialekt och de anvönder "no" som "nej". Så nu vet ni, sprid detta för helvete, Bobban gråter ffs när han ser alla missbruka detta. Just nu ger han mig en slängkyss känner jag.

A W G I A R

A wiseguy is always right, even when he is wrong he is right.

jag förstår inte detta

Jag har aldrig mött en kallare individ än Christian Sjöland, (aka ice-man).
Vi började bekanta oss med varandra när vi spelade i samma orkester.
Efter det gled vår kontakt isär och när jag träffade honom på gymmet
senast kom döds-stöten. Den han grumlat på i någon mystisk källare,
med lösenord till dörren och värsta labbet, hans planer är att ta över
världen efter att han förintat catwomans (mitt) hjärta. Efter incidenten
på gymmet har jag givetvis haft flertalet terapeuter men inget tycks
hjälpa. Nu hävdade han till och med att han inte skulla läsa mitt "gråta-
ut-inlägg". Fyfan.. det isberget ska anmälas för hjärtekross.

doh.. (Homer)


image171

Detta var lätt det mäktigaste, tills illusionen krossades haha.. -.- det var nämligen inte unikt.
Haha, det går bra med anonymiteten btw. (Det finns troligtvis inte något som heter "anonymiteten", kom på det själv nämligen, så kolla i en ordbok innan ni börjar använda det så ni inte blir idiotförklarade.

fräsigaste uttrycket

Nu har vi det, ett uttryck som beskriver en man/kille i havet/ kallt vatten.

Förkortningen är M.P.M.P.P.
och det står givetvis för Mini Pitt Med Pansar Pung.

mattesnille? se hit

Idag har jag haft matteprov, kändes faktiskt helt okej om jag ska vara ärlig trots att jag "inte hann" plugga igår.

För er som är lite mattegenier kanske är sugen på en kluring? Min mattelärare suger fortfarande på denna karamellen och här kommer den:

Du klipper din gräsmatta, det tar en timme och trettio minuter.
När du och din vän hjälps åt att klippa gräsmattan tar det 1 timme och en kvart.
Hur lång tid hade det tagit om din vän ensam klippte gräsmattan?

måste bara

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET EN KLÄMMAREDAG,
                                                       HURRA HURRA HURRA!! (aka klämdag).

onsdag 28 maj

Grattis på namnsdagen Ingeborg och Borghild   -


Idag efter skolan åkte jag till väla som planerat och träffade Musti. Tyvärr hittade jag inget åt mig, ansträngde väll inte mig precis heller. Målet för dagen var nämligen att hitta en kostym till Musti, vilket vi gjorde. Riktigt stilig blev han! Den var som gjort för honom faktiskt, så är riktigt nöjd med hans insats och min support. Den kostade dock sin slant, men  var värd vart enda öre.

Förresten, är det smart att krossa sitt eget hjärta för att slippa få det krossat av någon annan?
Nej, inte ett dugg.. men antar att det är en form av försvars-mekanism.

Nu ska jag plugga it-kunskap, prov imorgon..


fortsättning på "tankeställare"

ska skriva här senare..

tankeställare

Först och främst tänkte jag varna, detta är ett långt inlägg, vilket i och för sig syns, jag tvingar dock givetvis ingen att läsa! Sedan en varning till: Även om jag kanske i detta inlägget kommer kritisera folk med olika fördomar, så säger jag inte att jag är fördomsfri. En människa som påstår sig sakna fördomar saknar nämligen självinsikt, för alla har vi fördomar. Det behöver tvungetvis inte gälla invandrare, eller sexuell läggning vilket det ofta rör sig om, utan det finns mycket mer.

Detta inlägget kommer handla om sexuell läggning och om könsroller.

Först tänkte jag reda ut begreppen eftersom det är två vitt skilda saker. Sexuell läggning är så enkelt som vilka man dras till. Man kan antingen vara hetero, bi eller homo. Sen finns det vissa som säger ja men, transa då osv? Det är egentligen överkurs, men varken transsexuell, transvestit eller transa är en sexuell läggning eftersom om man är något av dessa tre så är man ju fortfarande antingen hetero, homo eller bi? Kanske ska reda ut skillnaderna mellan transsexuell, transvestit och transa också, det kan nämligen verkligen inte media i de flesta fallen.

Om man är transsexuell betyder det att man är född i fel kropp. Jag menar tänk om jag hade haft penis men ändå varit den jag är mentalt, det hade ju varit fruktansvärt? I vissa fall kan man få genomgå ett könsbyte, men detta är en mycket lång och omständig process som dessutom kräver många undersökningar och liknande innan själva processen kan starta.

Om man är transvestit så tycker man om att klä sig i det motsatta könets kläder.

Är man transa så är man antingen dragqueen eller dragking, detta är dock endast för att roa och underhålla.

För att även beskriva könsroller, så är det vad som förväntas av det specifika könet, som tex att kvinnor lagar mat och är frisörer medan män hugger ner trädet i trädgården som man har tröttnat på samt jobbar som byggnadsarbetare.

Förresten, hur kan det komma sig att när Peter Jöback gick ut med att han var homosexuell så stod det på första sidan "Peter Jöback: jag är bög." låt mig då påpeka att det pågår ungefär 30 väpnade konflikter i världen just nu, och det var väll lika många då, men ändå var det vad som skrevs på löpsedlarna, jag är bög....

Vet ni förresten att det allra första man registerar när man möter en människa är kön och hudfärg. Varför egentligen? det kunde ju likagärna varit hårfärg? men så är det inte. Redan efter vi mött människan och uppfattat kön och hudfärg målar vi upp en bild av hur vi tror den här människan vi mött är. Detta måste jag faktiskt kalla fördomar, att bara genom utseendet tro att vi kan bedöma och säga hur en människa är.

Det som gör att vi har de fördomar vi har är givetvis hur vi socialiseras, för dessa bilderna vi har av saker och ting kommer ju någonstans ifrån och givetvis beror det på hur vi socialiserats. En stor del är från föräldrar, skolan och media. Jag har turen att ha växt upp med föräldrar som inte ser ner på människor beroende på vilket ursprung och vilken sexuella läggning personen har, såfall har de dolt det för mig och låtit mig skaffa mig en egen bild. Har ett skräckexempel på det faktiskt, min mycket goda vän, kommer från libanon och för honom är homosexuelitet i princip omänskligt och äckligt och allt vad det heter. Detta beror nog mycket på hans kultur och hans föräldrar som format honom. I hans hemland är det nämligen så att om man är homosexuell, så mördas man.

fortsätter med detta inlägget imorgon

Vill ni veta mer om allt detta kan ni gå in på:
http://hbtre.se
http://rfslungdom.se
http://rfsu.se

Alex = dålig förlorare

Jag är världens sämsta förlorare ungefär, till och med det är jag bäst på att vara.
Har nämligen aldrig fått chansen att träna på att förlora, vinner nämligen alltid.

sensmoral

En person som förtjänar dina tårar, skulle aldrig få dig att gråta.

onödigt inlägg

Varför ska man socialiseras att det är fel att säga kuk/fitta?
Jag menar jag tycker faktiskt att det är relativt fina benämningar
på könsorganen, bättre än köttgrotta eller åderpåle. Jag menar,
fitta betyder ju våt ängsmark och kuk betyder utväxt på träd.

befriaren

Vilken tur att jag har prov imorgon och ska till morfar och äta halv sju,
nu fick nämligen inte Musti världens bästa välkomnande hem & WM
fick chansen att slippa träffa mig och istället spela fotboll :D :D.

Susse <3

Faktiskt helt soft dag idag, troligtvis för att alla sussarna var i skolan idag för en gångs skull haha. Fick dessutom sluta en timme tidigare och går då ut och möts av Makki, Lundgren och Andy. Plötsligt ringer telefonen *ljudeffekter som i en skräckfilm* "Mr. Wickmarck" står det på displayen, haha Alexandra hoppar ca 15 meter upp i luften och berättar för alla att hon älskar sitt liv. Han kommer, nu står de som värsta klanen, riktigt cooola. Senare blev bilen full och vi skiljdes alla åt en efter en. Fick nyss en vision om att hyra en stuga.. (ja, Elin har gjort mig cp). Som jag nyss berättade för WM ska stugan ligga vid ett vattendrag, där ska vi dessutom göra en brasa och så ska någon kunna spela gitarr och så ska alla sjunga gamla låtar väldigt falskt, vi måste även bada mitt i natten nakna och sånt skit.. Alla Sussarna och deras respektive för dom som har, det hade varit fettfett.

tisdag 27 maj

Grattis på namnsdagen Beda och Blenda  -


Haha, jag försökte ju då hålla mig vaken till halv två igår.. ingen aning om när jag deckade, men det var dock innan dess.. Plus idag, så kan jag göra vid mig innan skolan eftersom att jag inte behöver i scensätta en försovning, har nämligen fått ett intyg om att slippa betala bussen så jag behöver inte spela att jag glömt busskortet hemma längre (h).

comviq kompis brushan..

AH, nu måste jag fan ladda mitt kort.. eftersom
jag vill sprida samma lycka som jag får ta del av :D

måndag 26 maj

Grattis på namnsdagen Vilhelmina och Vilma!   -


Skolan idag, gick två timmar tidigare dock, fettfett. Efter det kände jag mig som enda människan i hela världen. Ett grått moln liksom bara förföljde mig och riktigt skuggade allt i mitt liv. Inte nog med det så regnade det också. Skickade då sms till Iva, kunde träffa henne i källaren på Mezo och känna att jag i alla fall var en individ. Catte var förresten också där, senare stack hon och en stund senare även jag och Iva. Vi kollade lite skor på scorett, och senare träffade Andjelko som skjutsade oss till väla. På väla blev jag grymt försviken, (besviken).. det var nämligen så att klänningen jag längtat efter att få köpa så länge fanns inte i min storlek, den var slut :| mina visioner om kommande vecka liksom sprack eftersom att jag i bilderna hade den klänningen. Jag blev så överdrivet pesimistisk till allt, och tack älskade Iva för att du stod ut med mig, och bara nästan slog mig, och dessutom gjorde ditt bästa för att hitta något annat till mig. Tyvärr utan resultat för när jag väl kommit i den anti-fasen kan jag inte tycka att jag är fin i något. Senare sa mamma att vi tre skulle åka till Malmö i helgen och shoppa loss istället, då log jag :) och sen fick jag ett sms som verkligen lös upp hela mig och mitt gråa moln som följde efter mig blev istället blått, såhär löd det: "Vill vara hos dig nu <3", tänk att så lite kan göra så mycket, tack för det! ♥

kattfis

image169

image170

Bella i min famn, hon är sötare i verkligheten faktiskt, men i alla fall. Hon hann bli 4 veckor i
lördags förresten. Såhär ser det ut när jag sitter vid datorn, Bella på ena armen haha. Måste
bara dela med mig av detta, nyss släppte hon sig. Det lät och det luktade. Har i en tvåvägs-
kommunikation nyss konstaterat att kattfis borde buteljeras och säljas som parfym, givetvis
var det ironi i rösten. Nu borde jag ägna mig åt lite studier, men det är nog önsketänkande..

gbg

Idag har jag, mamma och pappa varit i Göteborg, riktigt mysigt måste jag säga!
Vi besökte Bohus fästning och där gick vi rundor med hundarna, riktigt mysigt
att undersöka alla skrymslen och vrår tillsammans med min vovve, tyvärr är han
sjuk, tredje dagen, imorgon blir det djursjukhuset om han inte är bättre.

Nu ikväll så har Dennis varit här, vi har spelat fotboll och lite sånt vettigt,
jag är ju såklart 753829 gånger bättre än honom! (not).
Har nyss ätit glass och jordgubbar, mycket gott :D

söndag 25 maj

Morsdag!


Var uppe halv sex idag :) för att ge mamma frukost på sängen och lite paketer :) som tradition brukar jag ALLTID ha plockat liljekonvaljer, men i år fanns där inga :(.

Kollade nyss mina samtalslistor efter att ha skjutit upp det en halvtimme för jag antog att jag inte ville se vad där stod. Men mycket riktigt, jag har alltså blivit uppringd och pratat i telefon och jag har verkligen ingen som helst aning om vad jag sagt eller vad som sagts till mig.. detta är det enda jag kommer ihåg:
- jag hörde Alex röst
- ja, han går framför mig, jag puttar honom nu (eller något sånt)
Jag lät nog fett jävla sur och mumlade men blev i alla fall skitglad när jag hörde Alex röst haha, usch jag vill verkligen veta vad som sagts, men på någotvis hoppas jag att den andra parten inte heller kommer ihåg något. Någon kommer nog bli stolt med tanke på att jag skrivit såhär jävla mycket om ett telefonsamtal hahaha.

eurovision

Danmark var verkligen jätte mysigt, vi körde rundor i de bratigaste områdena ever och njöt av allt det vackra längs med kusten, stannade och åt övergod mat och sedan körde vi rundor lite till. Nu ikväll har jag, Dennis, mamma och pappa tittat på Eurovision songcontest, hängagubbe också, inte att förglömma! Men åter till Eurovision, jag är verkligen ingen fan av melodifestivalen och har inte sett det de senaste åren men ikväll blev det. Har inte så mycket att säga mer än att Ukraina är en bättre version av Sverige, som Dennis säger så har Spanien stor kapacitet till att bli en sommar-hit, Grekland är bara sjukt söt men saknar förmåga att dansa, Serbien var mycket bra och Norge är nog min favorit. Förresten så var Bosnien kassa, blev mycket besviken. Imorgon är det morsdag, upp tidigt!!


Dennis och Bella bilder nedan.

image167


image168

lördag 24 maj

Grattis på namnsdagen Ivan och Vanja! (känner faktiskt båda)   -


Idag är det jobb-dag för somliga, stackars :( slipper vara orolig för mig i alla fall,
så se det positivt haha.. finns dock en hel del skoj man hade kunnat göra en fin
dag som denna. Jag personligen ska med mamma, pappa och farmor bege
mig till Danmark, inte helt säker på vad som händer där, lite shopping om jag
har tur. Passa på att lära mig lite danska också kanske. Förresten så är min
lilla älsklingsvovve sjuklig idag, beror nog på att han krängt en hel del kattmat..
får hoppas han blir bättre för annars blir det inte dk för mig i alla fall, så stannar
matte hemma och pysslar om sin bebis nämligen!

fredag bebiskväll

Just nu ligger kisebebisen, 4 veckor gammal i min hand mot mitt bröst och sover för fullt, ibland sprattlar hon till från drömmarnas värld. Har varit på 18-års "kalas" och idag står inga andra saker på schemat. Förresten när jag äntligen köpt ny fondation och mascara så lyckades båda delar komma bort av olika anledningar idag, fondationen ska nog hitta tillbaka men min sprillans nya mascara är tappad, så jag får köpa en ny -igen.

ljuva fredag!

Imorse, var jag riktigt trött så jag låg och drog mig i sängen betydligt längre än vad jag borde ha gjort. När bussen snart skulle gå och jag inte ens lämnat hemmet övervägde jag huruvida jag skulle hinna gå på toaletten eftersom att jag nästan höll på att kissa på mig. Ungefär samtidigt som att jag tog ett beslut om att jag inte skulle hinna med ett toalett besök observerar jag att min lilla kära vovve slickar sig onödigt mycket på tassen, när jag lyfter upp honom inser jag att detta är på grund av att han först kräkt på min matta och sedan gått i det. MUMS, jag inser ju då fort att jag måste torka bort detta och hela baletten och i trots bestämmer jag mig för att även gå på toaletten och uträtta mitt behov. Slänger sedan på mig ytterkläderna och springer till hållplatsen på ca 60 sekunder och hinner med min buss, skönt var väll det.

Första lektionen var idrott, det blev på nautilus där vi simmade.
Resten av skoldagen har bestått av krishantering, första hjälpen och HLR.

När jag vaknade på bussen på hemvägen efter att ha slumrat till, fick jag känslan av att
jag befann mig i ett omklädningsrum för herrar, vax/gele-doft, på tok för mycket parfym &
dessutom en påträngande sur svettdoft, härligt uppvaknande.. nej!

fredag 23 maj

Grattis på namnsdagen Desideria och Desirée   -


Man ska ju upp på sadeln direkt eller hur? Därför jag på väg hem från bussen igår gick på samma ställde där jag sist halvt slog ihjäl mig när jag hoppade nu tog sats, sprang och svävade över planket som en smidig gepard, haha nästan i alla fall! Jag klarade det åtminstonde :D. HAHA plus jag kallar det bara plank för att det ska låta stort, det är typ inte ens en halv meter, men och? haha :D

torsdag 22 maj

Grattis på namnsdagen Hemming och Henning!  -


Nu ska jag kila till bussen efter att ha ätit en så stadig frukost som havregrynsgröt!
Idag väntar prov i skolan och senare en liten get together med Emilia, handla en
klänning och träffa Alex!

pluggpluggplugg

Har varit med Elin en stor del av dagen, vi fixade dessutom så att vi fick sluta vid 12,
efter det käkade vi på mc donalds haha. Och innan dess hade vi varit på nautilus och
simmat. Just nu sitter jag och pluggar på svenska provet och lite annat.. godnatt btw!


onsdag 21 maj

Grattis på namnsdagen Konstantin och Conny!    -


Var nyss ute i skogen med Ceasar för att cleara my mind.. hade med mig min favorit picknick, nämligen lingongrova och absolut inget annat på eller till. Inte ens det smakade gott.. undrar varför. När vi gått mer än halva rundan vänds helt plötsligt en mega vattenspridare (sån som vattnar åkrar) mot oss och börjar spruta för fullt haha.

tisdag 20 maj

Grattis på namnsdagen Karolina och Carola   -0


Idag är det fullmåne, tuffigt! Fasen, jag har mycket att göra nu egentligen, har nyss borstat Ceasar.. men borde både städa och plugga, men framför allt gå och lägga mig. Fan, hade velat klona mig alltså. Idag har jag ägt, som vanligt.. känns fett jag, Mohammed, Elin och Visar ägde alla i skolan.. mvg lätt! ♥.
Senare hade en tjockis parkerat utanför skolan haha, men vi fick skjuts av honom till knutan, det var fett.. han var dock spänd och sånt, fast jag hade övertaget.. men det var en gullig gubbe ändå.

Får ju btw givetvis inte glömma att gratta min kära Fiddelush till körkortet!! ♥♥ GRATTIS!


sömnberoende?

På sistone har jag varit väldigt matt, då menar jag väldigt.. brukar vara uppe sena kvällar och gå upp tidigt på morgonen ju. Men nu tar jag varje chans jag kan få till att sova, idag tex gick jag och lade mig klockan 9 (detta är skrivet i efterhand). Men ja, guten nacht meine freunde!


måndag 19 maj

Grattis på namnsdagen Maj, Majken   -0


Det var så jävla kallt på bussen, och sedan utomhus att jag sprang för att komma hem fortare och in i värmen. Dock finns det ett hinder på vägen som jag alltid brukar hoppa över. Förutom att jag inte hade med i mina beräkningar att min 10 kilos väska, för små skor och mycket tighta jeans skulle försvåra utmaningen något.. det slutade med att jag snubblade, landade på foten men skrapade upp hela benet vilket resulterade i att jag har blåmärke och fetaste bulan där nu. Mycket fint, mycket fint. Fast det är ju ändå inte tillräckligt varmt för att visa benen nu längre så det fördärvar ju inte så mycket precis.


grillning i eket

Nyss kommit hem från eket. Grillat och så, myspys!
Dock jävligt kallt, men värmde mig vid elden givetvis.
Albin plockade förresten rabarber till mig, kan man
vara sötare? tveksamt.. Det var i alla fall mina första
rabarber för detta året, troligtvis förra med.

tjock på bullar

Har ganska nyligen kommit hem från Sofiero. Trots det underbart fina vädret så är det
svinkallt! :|. Jag har haft tre tröjor, en jacka OCH filt på mig idag. Jag kollade rundor lite
på bilarna och sen när jag fått dosen av det som gjorde mig nöjd så la jag mig ner på
marken och somnade, undrar hur många människor totalt som sett mig ligga där och
sova.. alla bara gick runt om mig och sånt. Undrar hur många som jag känner som sett
mig haha. Men behövde uppenbarligen vila efter Günther.

söndag 18 maj

Grattis på namnsdagen Erik (farfar + pappa)!

Igårkväll blev jag först lite besviken och sedan mycket glatt överraskad :D.
Deckade i soffan slutligen hemma helt själv.. haha men det funkar. Sov
bara till 8 idag trots att jag hoppat över en hel natts sömn haha. Saknar..

Idag ska jag till Sofiero förresten, istället för Nimis.. det hade blivit för kallt.
Myspys med la familia står alltså på schemat.

Måste btw träffa Emilia denna veckan.. och attans hade ju velat låna en
klänning av henne till studenten men hon åker den 6:e.. kankse måste
köpa en egen, men palla för en dag haha.. ajja får se hur jag gör.

Happy, but torn.

lördag 17 maj

Grattis på namnsdagen Rebecka och Ruben   -0


Men hej underbara helg, snälla gå inte!
Så härlig härlig härlig dag igår, och idag för den delen. Liten get together hemma hos Elin, pardey, men givetvis, blev det vildaste för min del Loka med smultron och citronsmak. (Riktigt äckligt när det är rumstempererat och när majoriteten av kolsyran har gått ut.) Jag är förresten ingen big fan av kolsyrat vatten, tycker inte ens om det. Men just "Loka smultron & citron" rekomenderar jag. Vi spelade ölspelet och "jag har aldrig" haha jag hade riktigt roligt, spenderade ju kvällen med massa härliga människor; Elin, Mimmi, Issa, Dennis, Lundgren, Andy, Makki, Thoresson och Robin. Vi såg dessutom när Sverige förlorade mot Kanada.. och Finland mot Ryssland, lovely, not. Åtta av de personerna stannade över natten, jag har dock fortfarande inte gått och lagt mig, haha så lite småtrött är jag faktiskt om jag ska vara ärlig. Haha idag har jag haft skitskoj också, om ni bara visste hur mycket man kan ha solarium glasögon till!! Förresten krängt pizza till frukost kl 1 idag hehe med Elin, Lundgren och Svensson.
 
    Ha det fett © Dennis Wickmarck.

   

image164
Andy Elin & Lundgren

image165
idiot-Andy & Dennis
(förresten internt flipp med Andy om "idiot")

image166
Dennis & jag

skitglad

Haha, idag är jag verkligen överglad, var det hela morgonen helt övertrevlig också, och så säger min lärare att vi skulle sluta för dagen då var klockan 11.30 haha jag som inte trodde att jag kunde bli gladare, men JO! Så nu är jag hemma, har nyss ätit och pratat med Iva och är som sagt allmänt överglad, hoppas jag kan sprida min gläjde till jättemånga idag, ♥. Förresten så satt jag och Mimmi och var skitroliga i bussen måste jag säga, stackars alla som behövde lyssna. Jag passade dessutom på att göra lite knipövningar i hemlighet, så jävla tufft att alla är helt ovetande om vad man faktiskt sysslar med. 1414, ingen jävla aning om vad det betyder och NEJ jag pussar inte displayen. Lundgren tatuerar sig troligtvis i detta nuet, hoppas allt går  vägen, ska få se konstverket senare. Nu är det duschen som gäller, a d i o s !

fredag 16 maj

Grattis på namnsdagen Rebecka och Ruben!     -


Har nyss tagit ur papiljotterna, tack för att jag fick slippa mer lidande haha, de får en i alla fall att gå upp i tid, dels för att man vill bli av med lidandet men också för att man vill se resultatet. Jag sitter här med enorma lockar men lite dåligt med volym vis hjässan, men det ska snart åtgärdas genom tuppering, locktång och en stark vilja.

Kommer hem lite snabbt efter skolan, sen packar jag och sticker. Ska nämligen partaja hos Elin, fan vad skoj det ska bli, ska nanna där också så vi ses inte förrän imorgon, om jag inte hör av mig i skolan, hej på er hoppas ni får en härligt fredag! ♥

personligt rekord

Kom nyss hem efter att ha slått eget personbästa.
Kände mig lätt som en fjäder när jag sprang, jag svävar :D. Var ju tvungen att springa idag med tanke på att det blev inte bakadpotatis utan flottig wok istället hehe, fast det var gott bortsett från det. Förresten så klippte jag mig aldrig, kom till Åstorp 15.20 och fick vänta till halv 6 haha soft. Men när jag väl satt där i stolen och det svarta skynket fast runt halsen så visade det sig att min frisör inte tyckte att mitt hår behövde klippas, att det inte var ett dugg slitet (trots att det var längesen jag klippte mig). Haha, man vårdar ju sitt hår väl (h). Men i alla fall, eftersom att jag odlar var det bara onödigt att klippa för sakens skull så hon gjorde inbakad fläta på mig och lite sånt istället. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite papiljotter i håret, har nämligen köpt nya och ännu större idag. Se lite mer ingående information här.

datorlektion

Haha, ljuva morgon.. hade sovmorgon idag och jag tog bussen till Åstorp för att möta upp Elin och Lundgren, vi skulle nämligen ta tåget. Hoppade dock  på fel tåg och hamnade i Klippan. Där fick vi vänta i evigheter på nästa tåg som tog oss till Helsingborg så småningom, typ en timme sena. Har btw nog aldrig gäspat så mycket på en dag som vi gäspade i tåget. <3 Nu har jag datalektion och slutar snart, då ska jag ta bussen till Åstorp med Elin och sen som sagt klippa mig. Senare till familia och käka bakad potatis haha :)

torsdag 15 maj

Grattis på namnsdag Sofia och Sonja!       -100 -22


Bengts syster har namnsdag idag, och bäst för Bengan att hon kommer till skolan idag.
Ah.. lyckadeds hålla mig vaken till halv 1, alltså deckade jag
ungefär en halvtimme för tidigt för att hinna säga godnatt till WM :/
Ska btw klippa mig idag och få ordning för mitt ruffs!

doh..

Förlåt ni som hade högre tankar om mig (syftar typ på mina samveten)..
men stenen ligger under kudden igen, haha pallar inte mig själv.

smartass

Öö, jag är dum i huvudet ju.. helt fyrstjärnigt ****.
Nu kommer du knappast se på mig med samma ögon igen.
Om du ens kommer se i mina ögon igen, haha.

Plus (+)  har fått klagomål om att jag inte är lika
anonym längre, det är sant.... men hur jäv*a
spännande är det för utomstående att inte
förstå ett enda ord, bloggen är faktiskt till
för fler än bara huvudpersonerna. Har
dock inte orkat med blogg eller ngt
annat heller det senaste, är typ
helt tom på energi, men har
mina cpbesvär på natten
så kan inte sova etc.

klara ut ett missförstånd

"Man provkör ju alltid en bil innan man köper den."

Ja, det är nog sant, men man brukar inte sälja den
bilen man har för att provköra en annan heller.
Här ser man det alltså tydligt, jag är ingen bil.

Oss kvinnor emellan

EN DAG I EDENS LUSTGÅRD ROPADE EVA HÖGT TILL GUD:

"Min skapare, jag har ett problem."

"Vad är ditt problem, Eva?"

"Jag vet att du skapade mig och försåg mig med denna vackra trädgård med alla dessa underbara djur och den dråpligt roliga ormen, men jag är helt enkelt inte lycklig."

"Hur kan det komma sig, Eva?" Hördes det uppifrån.
"Min skapare, jag är ensam och dödligt trött på äpplen."

"Jaså, är det där problemet ligger - då har jag en lösning.
Jag ska skapa en man till dig."

"Vad är en man?"

"Denna man kommer att vara en varelse full med skavanker och dåliga egenskaer. Han kommer att ljuga, bedra och skryta; med andra ord, han kommer att ge dig bekymmer. Men han kommer också att vara större, snabbare och tycka om att jaga och döda saker. Han kommer att se dum ut när han är upphetsad, men eftersom du har klagat kommer jag utrusta honom på ett sätt som gör det möjligt för honom att tillfredställa dina fysiska behov. Han kommer dessutom att gotta sig i barnsliga nöjen såsom slagsmål och sparka på en boll. Eftersom han inte kommer att vara alltför skärpt, måste d hjälpa honom tänka efter och ständigt vara honom behjälplig med lämpliga råd."

"Det låter för bra för att vara sant", sa Eva, med ena ögonbrynet höjt av förvåning.
"Vad är haken?"

"Tja..." svarade Gud, "du kan få honom på ett villkor."

"Vilket då?"

"Som jag nämnde tidigare; denna man kommer att vara stolt, arrogant och beundra sig själv mer än allt annat... så du måste låta honom tro att jag skapade honom först. Du får aldrig glömma bort det. Detta blir vår alldeles egna lilla hemlighet... du vet - oss kvinnor emellan."


:O

Alex kom på: "jag måste stanna upp lite och tänka!"

Plus, tänk inte på att WM kommer få träffa Ullis.. HAHA, kommer dö.

onsdag 14 maj

Grattis på namnsdagen Halvard och Halvar, (jag är hel).


Hm, först skulle jag egentligen swimmat med Milija, men hon kom inte.. sen stannade jag istället med Mimmi, Elin och Lundgren. Sen åkte jag för att sola, men blev inget med det heller.. kom hem gick in till min lilla bebiskise och deckade tillsammande med henne. Haha.. givande dag.

Förresten så åkte kära Musti till Barcelona idag, var givetvis och vinkade av honom,
hoppas han får en underbar resa :')!

tisdag 13 maj

Grattis på namnsdagen Linnea och Linn!


Fick mvg på engelskan förresten (h).
Idag var jag nästan på badet <3<3<3<3<3<3.


schule

.. yes, där befinner jag mig nu. Snart ska jag ha engelska muntlig redovisning om en bok jag inte ens har läst. Sedan trettio glosor, idag ser jag ut som fan.. så gömmer mig under en stor keps som passar väldigt bra till min somriga klänning, not. Hoppas jag slipper träffa någon människa idag som jag bryr mig om vad han/hon anser om mitt utseende. Nej vill bara hem och mysa med kisen som förresten öppnat båda ögonen nu. Sedan plugga sönder mig, wiiiieee!

måndag 12 maj

Grattis på namnsdagen Charlotta och Lotta!


Idag har jag ätit vegetariska chevapes utan wrapes med kyckling (y)..


riktig skoldag idag

..för första gången på fem veckor. Ganska härligt att komma tillbaka till skolan ändå även om jag helt klart föredrog praktiken. Mamma påstår att jag är en trevligare människa efter att jag gått i skolan. Då har jag nämligen kunnat fått utlopp för mina inre aggressioner och liknande. På vägen till matsalen hittade jag en sötsak, tog dock aldrig en tugga. Det var väll det mest spännande som hände under skoldagen. Efter skolan drack jag nypressad apelsin juice, tack för det. Sov som en bebis på bussen och gick sedan hem i ösregn, korta shorts och högklackat, LOVELY!


Guten Abend

Nej, det blev faktiskt inte alls som planerat, var ju tänkt att jag skulle rida och så med Emilia, men hon fick åka in till akuten igårkväll och spendera natten/förmiddagen där så.. så blev inte fallet. Istället åkte jag med Becca till gröningen, snart joinade även Iva och My ♥. Jääätte härlig dag måste jag säga, tyvärr blåste det en del men det var varmt som attan ändå. Därför badade jag två gånger i det 16 grader kalla  vattnet (h) medan Wickmarck♥ är en riktig kycklig.. Efter gröningen åt vi grillat hemma, sedan övningskörde jag, gick mycketbra :) efter det bakade jag. Nu har jag ätit massa bullar så spricker nästan.. ska decka nu, skola imorgon nämligen :(

image159
Två såna här våfflor åt jag, riktigt goda haha (fettå) 35 kronor styck kostade dem, cheap money.


image160 
Becca                           Iva                                                                                      My


image161
Haha tyckte bara denna var så jävla söt.. var tvungen att fota henne, sen får den vara lösaktig om den vill. Hon låg alltså så och sov, stackars kise.

föregå med gott exempel

Haha.. till och med Jonny sa till mig när vi satt på tåget att han blev förvånad när han såg mig på grund av min hy, att den ju inte brukar vara så. Nu är det alltså helt offentlig gjort, .. MEN vafan, jag har inte följt mitt bästa skönhetsråd den senaste tiden, det är därför.. har med andra ord inte sovit så bra. Det ska bli ändring på det, för står inte ut, får dåligt självförtroende wtf hehe.


today

Imorse vaknade jag av att jag slängde in mitt huvud i väggen, det var inte skönt
och helt skumt sätt att vakna på måste jag säga. Känns som att någon ville att
jag skulle vakna, undrar om jag skulle vakna från mer än bara min sömn?

Har i alla fall ätit frukost och så nu, så tänkte väcka mitt lilla sunshine, så ska vi
cykla från vars ett håll till ett stall ca 5 km härifrån där vi ska rida och mysa idag ♥.

a broken jaw mumbled for God

Underligt nog läser du uppenbarligen detta, vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt. Vill ju inte göra något svårt för dig, eller skämma ut mig för den delen. Men jag beslutade mig för att inte få några känslor för dig och var dessutom helt övertygad om att jag hade lyckats. Tills mina bästa vänner tittade på mig och sa att jag var kär, när jag inte ens berättat för dem om dig. Så så är alltså inte fallet, jag lyckades inte hålla känslorna borta, jag kan inte sluta tänka på dig. Det är tråkigt att behöva se detta rinna ut i sanden, varför slösa bort något som hade kunnat bli så bra? Jag hade velat hälla kärlek över dig.. Men kanske är det bäst för dig så som det är nu, jag hoppas innerligt det. Kanske ska jag börja sova med stenen under kudden igen, då hade jag i alla fall fått drömma om dig.

liten parantes, ta inte åt dig av understående text
(människan som ovanstående text är riktad mot alltså)
Det kvittar hur mycket man lovar sig själv att inte bli sårad igen tror jag, man kommer inte sluta bli sårad förrän hjärtat är så full i ärrvävnad att det är för segt och kallt för att ens brista. De säger att tiden läker alla sår, men ärren finns alltid kvar.

söndag 11 maj

Grattis på namnsdagen Märta och Märit!   -


image158
Igår blev bebisen två veckor, här ser ni hur hon har börjat att öppna ögonen hehe. Bilden är från idag. Det lutar förresten åt att hon ska heta Bella.

gårdagen

Ja.. igår blev det ju två konfirmationer som sagt, sedan åkte jag, mami & papi in till stan och åt glass vid sofiero, jag åt givetvis en twister! Efter det så åkte vi hem, jag bytade om och sen stack jag, Iva & Martinilushka till stan och tittade på bio, What happens in Vegas närmare bestämt. Den var faktiskt bra, om man tycker om romantiska komedier vill säga. Vilket var alldeles passande en kväll som igår. Efter bion avvek Martini och jag och Ivojebime fortsatte i riktning mot Mezo. Satt där en stund utomhus med filt och utomlandskänsla och mös. Vid midnatt kom mor och hämtade oss och släppte av oss vid respektive port. Även denna dag somnade jag med illamående, helt konstigt.

lördag 10 maj

Grattis på namnsdagen Esbjörn och Styrbjörn   -100


Idag väntar två konfirmationer, med tanke på att det är pingstafton
kommer de säkert handla en del om det. Attans, eftersom att jag
ska på två konfirmationer blir det ju dubbelt så mycket mat :|

fredag 9 maj

Ja, det var igår det.. men kan inte bryta trenden..
Grattis på namnsdagen Reidar och Reidun   -0


och framför allt Grattis på 17 års dagen Cornelia och 18 årsdagen Emir ♥
Hoppas ni fick två underbara födelsedagar! (Emir blev förresten mycket
nöjd med sin present. Haha, ska inte ens yttra mig om hur han reagerade
för han kanske inte står för det idag som nykter. Men nu loggade han in
på msn "BÄÄÄSTA 18-ÅRSDAGEN NÅGONSIN" han blev nöjd med sin iaf (y).

amen..

.. inget bloggande från min sida igår, det var ju klantigt. Men upp tidigt på morgonen och hem på natten.. visst var hemma en liten snutt däremellan men då fanns det ingen direkt tid. I korta drag såg min dag nämligen ut såhär:
     Gick upp, duschade, klädde på mig. Sprang till bussen i idrottskläder, reunion med min älskade klass OP1c:a på knutan (där jag liknade jag ett svullo), vi tog bussen och landade på Sundsgårdens busshållsplats, därifrån gick vi mot vattnet och hamnade på stranden/ grönområde precis ovanför. Där hade vi en massa aktiviteter eftersom att friluftsdag stod på schemat. Inte fy skam när man sprang rundor i små shorts och bikniöverdel. Lapade en hel del sol och det syntes på hudtonen senare, nämligen tredje dagen i rad som jag varit ute lääänge i solen utan något som helst skydd. Det var ändå en härlig dag, med sol och softa stunder med mina homeboys Mohammed, Visar, Danijel, Sara etc (haha). Iva tog bussen mot sundsgården och var tyvärr inte framme förrän när vi slutade haha. Men jag, Mohammed och Danijel körde moppen till busshållsplatsen. Senare tog vi bussen tillbaka till knutan jag och Iva skulle sedan köpa en present till Emir, vilket vi gjorde, begav oss till en erotik-affär i stan, hittade mycket intressant faktiskt men beslutade oss slutligen för en penisring (en snygg sådan), en lösvagina, och ett glidmedel som är speciellt framtaget för mannens njutning. Efter det så gick vi påväg mot proCivitas, träffade på Martinilushka och Jenny, sötnosar! och senare satte vi oss vid Maria kyrkan och åt cheesecake som Iva tagit med sig (L). (Blev uppmärksammad).  Där träffade vi Jocke och Magnus, haha hade faktiskt riktigt kul och fantasin flöög iväg när vi kom till kärnan, där vi dessutom skrämde livet ur en unge som sprang och sa till sin pappa haha. Så ja, hem och äta och göra vid oss och sedan bar det av till Emirs 18-årsfest, massa kändisar så det var trevligt! Tack för kvällen Emir ♥.

7 kg nu :D

YES :D jag har lyckats gå upp 7 kilo nu! Tyvärr är jag fortfarande på gränsen till underviktig, men
det är på rätt väg, det tar sig! Har aldrig vägt såhär mycket så det känns lite ovant, men det är härligt.

Ska jag ge upp något som jag verkligen vill kämpa och ge allt för? Det är förfasen
dubbelmoral. Antar att jag inte har något val, får ju inte vara egoistisk. Jag ska i alla
fall aldrig glömma min dröm, och inte sluta hoppas att dedn går i uppfyllelse. Tyvärr
kommer den aldrig kunna bli så idyllisk som den kunde innan.


     Förresten, så har kisen tappat navelsträngen idag!! Hon har öppnat ögonen minimalt
     vid ögonvrån, haha ser lite skelögd ut, men samtidigt otroligt ljuvlig. Tänk er hennes
     ynkliga läten som ska föreställa jam, och sedan när hon sträcker på sig. Och liknar
     ett litet fyllo när hon försöker stappla sig fram, helt ovärdeligt.


du vet inte ens..

Ja, uppenbarligen läser du det här, undrar hur länge du hade tänkt vänta med
att berätta för mig. Men antar att det var mer behagligt att ignorera mig, (U).
Stående ovationer till dig förresten, för jag gick på det. Antar att jag lärt mig något dock.

röd som en tomat?

Jag har ju som sagt spenderat några timmar i solen med Fidde idag. Det resulterade till att Fidde nu ser ut som en tomat. Han pratade om att han skulle smörja in sig med aftersun. Jag gav honom rådet att använda filmjölk på de områden där han bränt sig medan hans mamma föreslog potatismjöl. Någon annan som har något annat tips för hur man ska slippa lida efter att ha bränt sig, eller för att slippa rodnaden?


love´s devine

Det blev en kämpig morgon måste jag säga, med tanke på att jag ju endast sov 2 timmar
i natt, tacka Gud för kaffe ♥, Men framåt middag så piggnade jag till. Fick sluta vid ett-tiden
eftersom att det var min sista dag och för det fina vädrets skull. När jag skulle gå fick jag en
hel del kramar och beröm och jag lovade att de inte skulle bli av med mig så lätt utan att jag
skulle komma dit och hälsa på, om inte för att jobba. Efter jobb gick jag som lovat ut i solen,
Fidde kom och joinade mig och han lyckades skaffa sig finaste solbrännan. Så nu har jag
nästan precis kommit in efter massa härligt solsken.

Please forgive me now that I´ve seen that I´ve been blind
Love is what I need to help me know my name.

torsdag 8 maj

Grattis på namnsdagen Åke!


Av förklarliga skäl blev det inte mer bloggande igår, men kan ju passa på att säga att jag hade en underbar förmiddag tillsammans med Emilia innan jobb. Kort och gott: vi solade topless i hennes trägård och pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt.

Inatt har jag sovit 2 timmar lite drygt, skönt.. nej. För kan inte ens hålla mina svullna ögonlock öppna just nu, tur att jag kan skriva utan att titta på tangenterna. Men jag har ahft sovmorgon idag så börjar halv 8, alltså om en kvart så måste rusa!

middagsrast

Yees, slutar snart för dagen.. eller ja snart och snart, 21.30.. men hoppas jag får sluta tidigare.

If I´m not made for you then why does my heart tell me that I am?

Damn, Walex..


idiotförklarad

Haha, hur fan kunde jag vara så jävla pantad då? Jag hoppas innerligt att jag inte gör det igen, jag ska fan inte öppna mitt hjärta för NÅGON, jag ska inte låta mig vara sårbar. Har blivit sårad för många gånger nu, orkar inte mer. Alltså, jag mår till och med illa, vill bara gå och be till porslinsgudarna egentligen. AH, hat åt mig själv haha.
Det är egentligen skrattretande, hur jävla lättlurad jag är alltså. Lär uppenbarligen inte av mina misstag heller.

Congratiolations honey, that was quite an effort, not.. (U)


(att inte öppna mitt hjärta för någon är kanske lite att ta i, men innan det sker ska jag vara jävligt säker, vilket jag i och för sig trodde att jag var nu haha.. fan.. får väll vänta tills en eventuell man friar, då kanske han är seriös, då kanske jag kan öppna mitt hjärta igen haha ska fan leva celibat, go to hell y'all!)


katthund

Haha, kom osökt att tänka på barnprogrammet katthund, som jag såg när jag var mindre.
Det är alltså en serie om en katt & en hund som sitter ihop som siamesiska tvillingar.
Tänk er själva den blandningen. Så här bra fungerar det:

Katt: Vi kan aldrig komma överrens om någonting!
Hund: Jag håller inte med!! Jag tycker visst att vi kan enas.

image157

onsdag 7 maj

Grattis på namnsdagen Carina & Carita    -100


Jobbar kväll idag (15.00- 21.30) trots det vaknade jag klockan 05.00 och gick upp 06.30.
Idag ska jag till Åstorp och träffa mitt Sunshine (Emilia Wahlström).

Det känns kanske lite lämpligt att nämna att precis när jag behövde min mobil igår blev
mitt SIM inaktivt. Kan alltså varken ringa eller skicka sms, är osäker på om jag kan ta
emot samtal eller mess dessutom, härligt värre.. nej. Men antar att det är på grund av
att jag ska byta från abonnemang till kontantkort, dock överdrivet klantigt att man inte får
kontantkortet innan abonnemanget slutar fungera (y), smart tele2. Klapp på axeln*.

köttnacke

Av oförklarliga skäl (?), är jag jävligt kinkig just nu, och lite halvirriterad, argsur skulle man också kunna kalla det. Så jag bidrar med andra ord inte till några leenden eller lycka överhuvudtaget på denna jord just nu, därför har jag nu bestämt mig för att dra täcket över huvudet, godnatt ni som kämpar! och.. tänk inte ens på det alla quitters.

åter igen..

Nu känner jag det ännu starkare än när jag sa det för en stund sedan till en person,
jag måste alltså avreagera mig här istället.. eftersom att personen i fråga sover nu.

Jag har lust att döda alla som på någotvis bär på testosteron. Sedan lägga massa
pengar på att utveckla teorin om att kvinnor ska kunna befrukta kvinnor. Ännu en bra
grej är att kvinnor ju endast har x-kromosomer, detta medför ju att om kvinnor lyckas
befrukta kvinnor finns det ingen chans till att det kommer födas några män till denna
världen. Fast som jag kom fram till sist jag hade dessa tankarna, inte fan hade jag &
många andra kvinnor kunnat leva utan män? Nej, det tvivlar jag på.. de kan ju trots allt
vara bra ibland.. eller?

vårruset halmstad

Jadå, svetten har lackat.. nyss kommit hem efter att ha
sprungit vårruset i Halmstad som jag nämnt nu x antal gånger..
     Jag var riktigt irriterad under hela bilfärden till Halmstad, vet egentligen inte riktigt varför och hade troligtvis inget giltigt skäl heller. Det slutade i alla fall med att jag deckade i bilen. Väl framme var jag lika irriterad, dock hungrig också och störde mig på att vi fick gå ungefär 3 km från parkeringen (överdrift) så redan där var man ju uppvärmd. Det gick faktiskt riktigt bra att springa förresten tyvärr blev min tid på kassa 30 minuter, vilket är sämre än vad jag vanligtvis springer (OFC). Men detta tack vare alla optimister med gott självförtroende som väljer att starta i grupp 1. Om man startar i grupp 1 så ska man springa snabbt. Grupp två är jogga snabbt, grupp tre jogga långsamt etc, sista gruppen är för kvinnor med stavar, barnvagnar eller kanske tom rullatorer. Men för att återgå till grupp 1. Om man nu valt att börja springa i grupp 1, som jag, bör man väll förfan kunna springa hela loppet utan att stanna och gå i alla fall? MEN NEJ, envisa kärringar springer om mig och sen stannar dom mitt framför och börjar gå så att man inte kan komma förbi? Jävligt irriterande.. Men vafan, det var ju trots allt bara en kul grej. Nästa lopp jag siktar in mig på verkar bli midnattsloppet i gbg. Loppet var förresten 5 km bara, nu ska jag in i duschen, morsning!

tisdag 6 maj

Grattis på namnsdagen Marit & Rita   -0


Jag pallar inte hur jag nyss råkade skriva fel,
jag sover numera utan en sten under kudden.

God middag

Slutade jobba cirkus ett. Det har varit en härlig dag på jobb idag,
med tanke på det vackra vädret och att vi var överbemannade så
hade vi tid att gå ut i "trädgården", sätta de äldre i solen och själva
syssla lite med trädgårdsarbete. Jätte härligt faktiskt! Fick sluta så
pass tidigt idag förresten med tanke på att personalen skulle ha ett
möte där jag ju inte kunde tillföra något. Men inte är väll jag ledsen?

Förresten så har det varit jävligt mycket tråkigheter på jobb idag också om någon är intresserad, med tråkigheter menar jag faeces, och för er som inte vet vad det är.. bör inte veta det. Men jag lyckades i alla fall få det på min sko.. och ja, mkt sådant idag, det var inte så kul haha. Men annars så var det mycket glada miner, jag lyckades få igång lite allsång mitt i maten när de gamla höll på att somna. Visst man ska ju egentligen inte sjunga vid matbordet, men bättre det än att sova, eller? Min kära sjöman var på glatt humör en liten del av dagen i alla fall, då passade han på att berätta hur vacker han tyckte jag var i solskenet, haha. Lite smicker får väll vem som helst att skina upp som en sol? Måste förresten säga att jobbet som usk (undersköterska) är ett mycket mångsidigt arbete, man får jobba med människor (underbart), det handlar om omvårdnad och omsorg, man får städa, laga mat, göra trädgårdsarbeten, tvätta kläder, byta gardiner, mata vårdtagare, spela teater ( i alla fall på ett demensboende), om man har tid så kan man sitta och lyssna på deras spännande historier, i den åldern har de ju troligtvis upplevt en hel del. Man får klä vårdtagarna och frisera, rulla håret etc. Så de som inte tycker om ett enformigt arbete och har den sociala biten som krävs så är ju usk ett ypperligt arbete, det är nämligen så mycket mycket mer än att bara torka skit, som de flesta tror.


Idag väntar vårruset i Halmstad för min del, antar att jag nämnt det tidigare?
Haha troligtvis.. Nu är det tänkt att jag ska gå ut och njuta av solen en stund
och sedan stoppa i mig lite mat så att jag orkar springa ikväll, helst utan att
ha maten uppe i halsen och vända var och varannan minut, det hade varit en
liten fördel skulle jag tro. Håll nu tummarna så får vi hoppas att allt går vägen.


22.22

22.22 - han tänker på dig, jo tack.. jag tänker på honom också :$


Denna dagen har varit full av oväntade saker!
En underbar dag minst sagt ♥.

image156

E327

Haha, vadå att jag har slösat bort hela dagen på inget?
Men nu ska jag i alla fall ut med Tim & spela basket :K.

måndag 5 maj

Grattis på namnsdagen Gotthard och Erhard    - 10


I´m torn..

- Duktig flicka

- Det är jag det, gjorde nämligen som mamma vill idag.
Gjorde allt jag skulle innan jag startade datorn hehe.
Har städat och så nu, det enda jag har kvar är att duscha
och göra vid mig. Är ju som sagt ledig idag, undrar om mina
planer blir av, hoppas det. Annars sitter jag här med en blå
himmel och sysslolös. Fast det ska nog lösa sig skulle jag
tro haha. Känner bara att jag har för lite tid, trots att jag har
hela dagen. Helt konstigt.. Kom ju dessutom på att jag ska
läsa ut en bok innan skolan börjar igen (måndag) och jag
har inte ens börjat, gött mos (nat).  Ska jag / ska jag inte?

playboy

Diskuterar just nu med en kille.
Han hade ett par kalsonger med playboy på, haha fråga mig inte hur vi kom in
på det för jag orkar inte förklara, men det är inte ens så porrigt som det låter.
     I alla fall han sa att han inte var den typen. Då sa jag att det är verkligen inte jag heller,
playboy är för blondiner med hårförlängning. Han sa då att det var sexigt med underkläder
med playboy på. Så sa jag att det är ju sjukt att killar kan tycka det är sexigt med en ikon?
En ikon som dessutom står för "hej, jag viker ut mig" i alla fall i mina ögon. That´s it.


in bed

yes, det är där jag befinner mig faktiskt. Jobbade till halv 10 så är faktiskt
ganska slut om jag ska vara helt ärlig. Lite orolig också, hoppas inte jag
har någon anledning till det. Har haft en mycket bra dag, imorgon väntar
ledighet, fasiken så härligt. hoppas det blir lika underbart väder imorgon.

tjockbebiskärlek

Igår fyllde min Bebis en vecka, hon har gått från 70 till 140 gram och har alltså dubblat sin
vikt den lilla tjockisen. Man kan dessutom se antydan till att hennes ögon snart ska öppnas
de kommer att vara blåa, precis som alla andra heliga birmor har blåa ögon. Henns tassar
är dessutom enorma haha. Hon liknar en tiger, så hon kommer väll bli som Sami kanske.
Bilden är för övrigt tagen idag, och man ser nog inte så stor utveckling från den första bilden
jag tog, men det syns irl* och det känns defnitivt att den lille klumpen blir större ♥ ♥ ♥ ♥.

image155

* irl= in real life

söndag 4 maj

Grattis på namnsdagen Monika och Mona!    - 100 + 22


Så underbart väder! Synd att man ska jobba mellan 15-21.30 ;/
Men nu ska jag ut och springa, ha det så bra gullungar!

hm, det är tydligen många som fyller år idag.

Men den personen jag vill gratta speciellt är Corinne.image154



Denna underbart vackra tjej fyller sexton år idag,
hoppas detta blir din bästa födelsedag någonsin     
och att detta året blir ännu bättre än de tidigare.
Jag hoppas också att detta året då du är sexton      
kommer vi att träffas mer, för det har blivit alldeles
för lite med det. Saknar dig nämligen!  ♥, love.       

tivoli

Jag och iva fick skjuts i fetaste porchen ever in till hbg för att göra stan osäker.
Vi var på Tivoli och träffade massor av härliga människor, både gamla bekanta
och nya bekantskaper. Vi gjorde ett kap på några biljetter & åkte karuseller haha.
När tivolit slutiligen stängde gick vi till Mezo och fikade och träffade fler härliga
människor! Mycketmycket mysigt, tyvärr tog den kvällen slut alldeles förtidigt,
hoppas det blir många fler sådana tillfällen, tack för alla som gjorde kvällen till
vad den varit, speciellt tack till Iva, älskar dig hjärtat. Plus, mitt högra öga hoppar
hihi, jag kommer alltså skratta idag, men.. hoppas det betyder att jag ska skratta
imorgon förresten, är nämligen ledig då!   naar ét lys slukkes, så tændes der et nyt.

image153
Ja, denna bilden gör inte någon av oss rätt, men struntsamma haha.. Iva og jeg haha..

lördag 3 maj

Grattis på namnsdagen John & Jane!  -100


Nu har jag nyss kommit hem från jobb, mycket händelserik och kul dag måste jag säga.
Förresten, det är underbart väder, och då är mitt humör i stort sett alltid på topp!
     Idag har jag varit med sjuksköterskan och sett hur hon arbetar. Väldigt trevligt!
Massa intressanta händelser, ambulansen har varit inblandad och liknande. Tänker
inte gå in djupare på det just nu för nu ska jag in i duschen, har nästan blivit nerspydd
av en vårdtagare så känner mig inte så fresh precis. Förresten så var jag och
hälsade på där jag jobbar i vanliga fall, givetvis kan ju inte hålla mig därifrån ♥.

Min kära sjöman* sa till mig att jag skulle spendera natten hos honom,
att alla andra killar jag har är inget att ha eftersom att de bara super och
lever jävel, oavsett vilket så måste jag vara för fin för dom. Haha, helt söt
och har uppenbarligen bra verklighetsuppfattning (?) trots sin demens.


* min kära sjöman= en av vårdtagarna på det demensboendet där
jag jobbar (för er som inte följer min blogg). Han har tidigare varit
sjöman och lever i den världen fortfarande. Han är världens goaste
och har troligtvis varit en riktigt cassanova med en fru i varje hamn.

yesterday, all my troubles seemed so far away (8)

Hej kära vänner!
Tänkte be om ursäkt för min inaktivitet, jag har dock en anledning!
Intranätet på min laptop krånglar så har lånat pappas stationära
just nu med tanke på att ni nog saknar mig (?). Haha skämt åt sido.
 
Igår var en underbar dag måste jag säga! tack, tack och tack!
Fick förresten köpt en fondation så att jag slipper tjata om det
mer, och fick lagat mina älskade skor. Träffade My på bussen
också ♥. Efter väla så hem till Iva en liten stund & där hämtade
mina päron mig så småningom och så åkte vi via mörarp och
Alex work för att så småningom komma till stan där vi käkade
en stor besvikelse värd 500 kronor bestående av asiatisk mat.
Hade mycket hellre ätit på Mc´ Donalds & använd de pengarna
till något annat. Men jaja, det är lätt att vara efterklok.   Synes!

go f yourself..

HAHA, alla mina planer för dagen verkar gå åt helvete (?)..
Okej, jag har dessutom aldrig sett såhär feta moln tror jag :S.
Jag funderar på att ringa och skälla ut tre personer riktigt grovt,
och få ut alla mina inre aggressioner så att jag kan njuta av denna
dagen även om vädret blir skit och mina planer inte blir av. Ahh.. så
tänke jag, en sak är i alla fall säker, jag ska handla fondation. Så kom
jag på att jag glömde be mamma föra över pengar från mitt ena konto
till det andra, YES. Det är sånt som får en att blunda & ta 10 djupa andetag.

fredag 2 maj

Grattis på namnsdagen Filip och Filippa!   - 100


Haha, så mycket blev det av det fina vädret, ett tjockt molntäcke täcker solen.
Det regnar i alla fall inte, peppar, peppar.. Hoppas det spricker upp och solen
tittar fram så man kan ha lite mysiga sommarkläder idag.

Dessutom, Grattis på födelsedagen Tim .


oh, happyday

WIHU, idag är jag betydligt lyckligare haha. Ledig idag och det ser ut att bli fint väder.
Hoppas allt blir som jag vill idag, det hade varit bra haha. Men det hade det ju alltid?
Ajja, är det meningen så är det.. jag kommer dock försöka att hjälpa ödet liiiiiiite på
vägen. Men nu gott folk, ska jag hoppa in i duschen hoppas alla sovit gott och får en
underbar dag som är till belåtenhet och bidrar till nya kunskaper och.. haha krydd.

sabbarn

Yes, det är preis vad jag är.. ibland i alla fall. Igår brände jag nästan
upp hela huset pga popcorn och idag saboterade jag min dator, men
tack vare expertis hjälp från Fidde löste det sig.


23.32, palindromtal

Men det finns inget att ge upp, alltså inget att kämpa för heller?

Imorgon blir det en trevlig dag hoppas jag, det kan nog inte bli
så mycket sämre än denna i alla fall hehe, rent humörs mässigt
menar jag då. Haha Cookie ligger i min säng, och hon är inte så
liten. Men jag får nästan plats i alla fall. Imorgon blir det skärpning
från min del på de flesta fronter! Idag är jag de tre Fen btw.

Glass-terapi

Jag äter toblerone glass, känns som det är det enda som kan lugna mig idag.
Åt en twister innan men det har inte hjälpt än så länge i alla fall. Pappa har startat
grillen nu, så det ska grillas i regnet, softsoft. Funderar på att sova hos Iva idag ♥.

dolt nummer

HAHA, din äckliga danska ****, vänta tills jag ser dig.
Det blir trevligt, pusshaaaj.
HAHA, fissefjes.. det passar in nu va?

different love

If you love someone, let that person go.
If it comes back, it's yours.
If it doesn't, it never was.



Grattis mamma och pappa förresten i efterskott, (de hade
varit gifta i 18 år igår). Snart är trettio-åriga kriget slut, haha.

Ägnar en tanke åt en av mina kära vänner idag också,
som blev dumpad idag, på deras ett års dag. Helt oväntat.


Nu ska jag och dadi till matöppet, shoo leen.


:'(

Shiet alltså, när jag och Fidde var ute hände något traumatiskt, det var tre parter
involverade nämligen jag, min sko och snigeln. Fidde också som blev vittne, jag
vill inte säga så mycket mer. Men för mig lär det bli terapi i minst tre veckor. Fidde
mår väll ganska bra trots det han fick bevittna. Min sko har nog repat sig. Snigeln,
kommer dock aldrig bli sig lik, hur mycket terapi den än genomgår.         F ö r l å t


deppdag?

Jag behöver låna Ivas/Jacas röda nagellack och det är inom snarast!
Nu ska jag gå ut och hata med Fidde i regnet, yes.. hata istället för att
älska. För jag hatar regnet just nu, men det ska bli softisch med Fiddusch.

regn regn regn

Det hade varit perfekt väder att stå ute i regnet helt dyngsur och kyssa
honom nu. Eller sitta under en filt och titta på Torkel i knipa eller något.

GRATTIS sunshine

image152


Grattis på födelsedag Emilia Wahlström, mitt sunshine <3

torsdag 1 maj

Grattis på namnsdagen valborg   -


Idag är det förresten Kristi himmelköttfärs dag (kristi himmelfärds dag).

Det är en röd dag, jag skulle egentligen jobbat men skolan har givit oss
ledigt. Förresten måste jag säga att det är väldigt elakt att det ska regna
idag, för det första är det ju himmelfärds dagen och för det andra så vet
jag en hel del som skulle ge sig på utomhus aktiviteter, undrar om det
blir av ändå? Idag hade jag ju givetvis behövt handla en massa, men nä
det är röddag och det är inte öppet någonstans -.-, typiskt haha.

lååång sovmorgon

Jesus, jag har nog tagit rekord i sömn.. i alla fall personbästa.
Brukar verkligen inte gå upp såhär sent 9 senast typ, 6 tidigast.
Detta givetvis utan väckarklocka. Men det har varit mysigt. Jag &
Kisarna har sovit till två av Nik og Jay's album haha. Det har dock
varit för varm för att något ska kunna leva där inne, förutom vi tre då.


Godmorgon världen!

Vaknade egentligen vid 6, och några timmar innan dess också vill jag lova.
Men tvingade mig att somna om eftersom att gå upp klockan sex på en av
få lediga dagar är slöseri. Jag ligger fortfarande i sängen och den lilla lilla
bebisen ligger tätt intill mig för att få ta del av min kroppsvärme.
Mamman har uppenbarligen inte varit så intresserad av henne
i natt för det är mig bebisen värmt sig på istället. Nu imorse när
jag vaknade låg hon mellan mina ben, den lilla klumpen på nu
97 gram. Jag var lycklig att hon levde med tanke på att hon riskerat sitt liv genom att kräla
enda ner där. Jag kunde ju ha lagt mig på henne och grejer. Och hennes skelett är väll i
princip lika hållbart som okokt spaghetti. Stackars liten, nu försöker hon leta efter något
på min kropp som ska ge henne mat i magen. Det kommer att bli lite problematiskt :/ .

orubbliga hinder

Har kollat på 88 minutes med pappa nu, eller ja beroende på hur man ser det,
papi deckade nämligen. Nu ligger jag i en fet dubbelsäng tillsammans med
bebiskatten. Jag vill så mycket men det är näst intill omöjligt. Ska väll nanna
närsom antar jag. Så dröm sött allesammans och hoppas att inte för många
vaknar upp bredvid en främlig och allt det där jag nämnde tidigare.

RSS 2.0